Profielloze ramen minimal windows® van KELLER AG

Design & Perfectie

Profielloos

De minimalistische minimal windows® raamprofielen laten zich naadloos in vloer en plafond en muur integreren.

Motorisatie

Op wens laten de schuifvleugel zich geruisloos door middel van elektromotoren openen en sluiten. Verschillende sturingen, elektrische afsluiting en magneetcontacten voor sluitingscontrole zijn optioneel te verkrijgen.

Barrièrevrij

De minimal windows® freeway variant biedt een ingebouwde rail op vloerniveau. Hierdoor ontstaat een barrièrevrij doorgang van binnen naar buiten.

Individueel

minimal windows® biedt architekten, aannemers en bouwheren een individuele vrijheid. Onbegrensde keuzemogelijkheid in vaste- en schuifelementen, evenals profielvrije hoeken en in de wand schuifende elementen.

Het profielloze schuifraam met maximaal uitzicht

  • Innovatief design
  • Eenduidige kwaliteit
  • Excellente energie-efficiëntie
  • Barrièrevrije overgang
  • Individuele regelingsvarianten
  • Geavanceerde techniek
  • Motoriseerde openingsmogelijkheden

Prospecten downloaden

Imageprospect minimal windows®
PDF, 22mb
Imageprospect minimal windows®
Techniekprospect minimal windows®
PDF, 7mb
Techniekprospect minimal windows®

De pers aan het woord

„Het modulaire systeem KELLER minimal windows® biedt tal van mogelijkheden voor vormgeving aan architecten, ontwerpers en bouwers. Het staat glasoppervlakten van 12m² voor de schuivende delen en tot zelfs 18m² voor de vaste delen toe.”

„Het frameloze glazen gevelsysteem KELLER minimal windows® kan als compleet vlak of verspringende vaste beglazing gerealiseerd worden. De volledig glazen gevels met schuifdeuren en schuiframen creëren een eenvoudig ontwerp en bereiken uitstekende statische en thermische energiewaarden.”